VoltGrid

Despre noi

Experiența și profesionalism în instalații electrice

Despre VoltGrid Fotovoltaice

Soluții electrice personalizate de încredere VoltGrid Fotovoltaice

Cu peste 7 ani de experiență in domeniul instalațiilor electrice de joasa tensiune și nenumărate lucrări finalizate, noi cei de la VoltGrid  Fotovoltaice am ales soluția calității in detrimentul cantității. Echipa este formata numai din ingineri autorizați ANRE, iar multi dintre clienții noștri au ales să apeleze din nou și să recomande serviciile VoltGrid Fotovoltaice. 

Echipa noastra este la „curent” cu cele mai noi tehnologii de pe piata.

Venim cu energia unui nou val de tineri capabili sa rezolve probleme de natura electrica si nu numai.

Valorile noastre

La VoltGrid Fotovoltaice, ne ghidăm după valorile fundamentale ale calității, integrității și inovației. Suntem dedicați sa oferim soluții electrice de înaltă calitate și să depășim așteptările clienților noștri.

Ne bazăm pe integritate și transparență în toate relațiile noastre de afaceri și suntem mândri de angajamentul nostru față de practici sustenabile și responsabile.

Inovația este motorul nostru, căutând mereu să aducem cele mai noi tehnologii și soluții eficiente pentru a satisface necesitățile tale  în continuă schimbare.

On-grid sau off-grid? Alege VoltGrid Fotovoltaice!

Alege soluții electrice durabile și eficiente - alege VoltGrid
 

Oferim servicii calitative si de durata!

La VoltGrid, oferim servicii de calitate, concepute pentru a dura în timp!"

Recomandați de clienții noștri

Majoritatea clientilor nostri au ales sa apeleze din nou sau sa recomande serviciile VoltGrid!

O afacere de încredere

VoltGrid fotovoltaice este lider locali în domeniul de activitate

Recenzii

Alătură-te clienților noștri mulțumiți

Mihai Duminica
Mihai Duminica
14 Noiembrie 2023
O echipa de excepție, foarte profi
Gelu Tănase
Gelu Tănase
11 Noiembrie 2023
Foarte seriosi si muncitori. mi-au instalat un sistem de 6kW cu dosar de prosumator si merge impecabil. Recomand cu incredere!
Oana Boncica
Oana Boncica
10 Noiembrie 2023
O echipa de tineri profesioniști, cu experiența desăvârșita, seriozitate, cu care voi mai colabora in mod cert in viitor.
Ionut pirvu
Ionut pirvu
10 Noiembrie 2023
Ok ! 10 din 10
Cristian Mihai
Cristian Mihai
10 Noiembrie 2023
Muncitori baieti, seriozitate si punctualitate
Sergiu Vlaicu
Sergiu Vlaicu
9 Noiembrie 2023
Calitate în execuție, echipa profesionista bine organizata. Recomand cu încredere.
Octavian Floarea
Octavian Floarea
9 Noiembrie 2023
Echipa profesionista si de incredere! Recomand!!
Aurelian Trifa
Aurelian Trifa
9 Noiembrie 2023
Foarte eficienta și competenta echipa. Recomand.

Ai lucrat cu noi?

De ce VoltGrid Fotovoltaice?

Suntem o firmă de încredere specializată în furnizarea de soluții complete pentru instalații electrice într-o gamă largă de industrii și aplicații. Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru fiecare proiect. 

Experiență

Cu o experiență bogată în domeniu, echipa noastră de specialiști în instalații electrice are expertiza necesară pentru a furniza servicii profesionale de la proiectare și planificare la instalare și întreținere. Indiferent de complexitatea proiectului, suntem echipa potrivită pentru a livra soluții eficiente și durabile. 

Servicii

Oferim o gamă largă de servicii pentru instalații electrice, inclusiv proiectare, planificare, instalare, mentenanță și reparații. Colaborăm cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și cerințele lor specifice și pentru a furniza soluții adaptate la fiecare proiect. Oferim, de asemenea, asistență tehnică pentru toate produsele și serviciile noastre, pentru a asigura funcționarea optimă a instalațiilor electrice.

Expertiză

Echipa noastră de specialiști în instalații electrice este formată din ingineri și tehnicieni cu experiență, care au expertiza necesară pentru a gestiona proiecte de toate dimensiunile și complexitățile. Fiecare membru al echipei noastre este instruit și certificat pentru a asigura conformitatea cu cele mai noi norme și standarde.

Calitate

Ne concentrăm pe oferirea de soluții valoroase și de calitate pentru clienții noștri, și suntem dedicați să ne îndeplinim promisiunile. Colaborăm cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și pentru a livra proiecte la timp și în bugetul alocat.

client-katia.jpg
client-ebi.jpg
client-ambassador.jpg
client-sion.jpg
clinet-fitology.jpg
cleint-elbi-electric.jpg
client-arabesque.jpg
client-dinner.jpg

Câțiva din beneficiarii noștri

Am colaborat cu o gamă diversă de clienți, de la proprietari de locuințe la întreprinderi comerciale și industriale. Am oferit servicii personalizate pentru fiecare proiect, rezultând relații de lungă durată și recomandări entuziaste din partea clienților noștri. Soluțiile noastre de energie verde au adus valoare și eficiență, având un impact pozitiv asupra mediului.

 

Ai nevoie de o estimare gratuită?

Descoperă cum poți economisi și beneficia de soluțiile noastre – solicită o estimare gratuită pentru serviciile noastre.

Cărucior de cumpărături
Derulați până sus