VoltGrid

Sisteme fotovoltaice 5kW – cartier rezidential Otopeni

VoltGrid Fotovoltaice IMG 20230226 WA00042

Compania noastra, VoltGrid a finalizat cu succes implementarea a 6 sisteme fotovoltaice de 6 kW fiecare, pe acoperișurile a 6 case dintr-un cartier rezidențial din Otopeni.

Fiecare sistem fotovoltaic este compus din:

  1. 12 x Panouri solare Longi Solar LR5-66HIH de 500W, panouri de înaltă eficiență
  2. Invertor Huawei SUN2000-6KTL-M1
  3. Sigurante automate si alte protectii Schneider, Noark, Eti

Panourile acopera practic  tot versantul din sud al acoperisului, Am profitat de tot spatiul disponibil, iar lucrarile au iesit exemplar. 

Beneficiile acestor sisteme sunt numeroase. Proprietarii caselor vor observa o reducere semnificativă a facturilor la energie electrică și o mai mare independență energetică. În plus, impactul asupra mediului este redus, deoarece se reduce emisia de gaze cu efect de seră și consumul de resurse neregenerabile.

Echipa de ingineri a VoltGrid a lucrat în strânsă colaborare cu proprietarii pentru a proiecta soluții personalizate. Aceste sisteme utilizează panouri solare de înaltă eficiență, captând eficient lumina solară și transformând-o în energie electrică curată. 6

VoltGrid Fotovoltaice IMG 20230226 WA00052

VoltGrid demonstrează cu mândrie că energia regenerabilă poate fi accesibilă și eficientă, reprezentând un model pentru adoptarea la scară largă a tehnologiilor verzi în întreaga regiune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cărucior de cumpărături
Derulați până sus